Skip to main content

Object

Effectieve gebouwbeveiliging =

Ontwerpkennis + technologie voor een perfect overzicht + hoge veiligheidskwalificatie + digitale informatiestroom + consistente interne controle

Fysieke beveiliging van het gebouw is een belangrijk onderdeel van onze uitgebreide beveiligingsoplossingen. Nauwkeurige beveiliging van bedrijfsgebouwen, terreinen, appartementsgebouwen en privévilla’s is ons specialisme.

Volledig gedigitaliseerde fysieke beveiliging van het gebouw, samen met een camera- en beveiligingssysteem aangesloten op een continu EWatch bewakingscenter, vormen de drie basispijlers van een uitgebreide beveiligingsoplossing die EW Security aan zijn klanten biedt.

Fysieke beveiliging van bedrijfsgebouwen, gebouwen van klein tot groot.

Wij bieden beveiliging voor gebouwen van alle soorten en maten – van grote industriële, productie- of logistieke gebieden tot de beveiliging van kantoorgebouwen, gebouwen, warenhuizen, hotels, banken en galerieën. We zijn geen onbekende in de beveiliging van gebouwen zoals luxe woningen, privévilla’s, gezinswoningen en andere kleinere gebouwen.

Waarom beveiliging van bedrijfsgebouwen door EW Security?

  • Allesomvattende leverancier – we kennen de klassieke beveiliging van gebouwen en beveiliging, camera-, toegangs- en hi-tech perimetersystemen (radars, thermische camera’s), die we integreren in een functionele eenheid.
  • Functionele eenheid – genereerd alle inkomende informatie in het EWatch Center en werkt deze uit voor de klant
  • Digitaliseren de objectbewakingsdienst – het online platform van EW Security, die speciaal ontwikkeld is voor de fysieke bewaking van objecten maakt papieren bewakingsboekjes, meldingen van buitengewone gebeurtenissen of gemiste boodschappen tot het verleden. Het bewaken van objecten en het bewaken van gebouwen is zo nog effectiever.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar!

Ons toegewijde team is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar om uw gemoedsrust en totale tevredenheid te garanderen.

Neem contact op