Evenementenbeveiliging

Evenementen beveiliging s-gravenzande
Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbeveiliging en contacten bij de diverse overheidsinstanties, kunt u bij ons terecht voor uw totaalpakket betreffende veiligheid en hulpverlening voor uw evenement.

Het voordeel voor u als klant is dat u 1 aanspreekpunt heeft. En zoals u gewend bent van EW Security, de beste kwaliteit van dienstverlening op dit specifieke onderdeel van veiligheid! Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste eisen die vanuit de overheid, gemeente en GHOR in uw regio gesteld worden.

briefing
verkeershandhaving

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels het ‘kaf van koren’ kunnen scheiden en werken wij alleen met de beste en betrouwbaarste partners uit dit vakgebied samen. In samenspraak met, de door EW Security speciaal, geselecteerde partner kunnen wij u adviseren en wordt een veiligheids-, verkeers-, of hulpverleningsplan op maat opgesteld en met de opdrachtgever besproken.

Hierbij kunt u denken aan toegangscontrole, ordehandhaving, artiestenbegeleiding en beveiliging met honden. Uiteraard kunnen wij u ook uitstekend adviseren bij uw indeling en aankleding van uw evenement met betrekking tot de veilighed en de daarbij behorende brandpreventie, hulpverlening en verkeersstromen.
Voor elk evenement wordt een beveiligingsplan op maat opgesteld en met de opdrachtgever besproken. Of het nu gaat om een dancefeest, kermis, braderie, bedrijfsfeest of evenement. Voor ons geldt: Uw veiligheid, ons vak!

Ook beschikken wij over beveiligers die hun werkzaamheden verrichten in een 3-delig kostuum. Zij verrichten hun beveiligingswerkzaamheden dan gecombineerd als gastheer of gastvrouw en beveiliger.