EW Security uw veiligheid

EW Security is in 2004, na een jarenlange samenwerking tussen 2 bedrijven opgericht door Willem Maan en Marcel Vijverberg. Inmiddels beschikken zij samen over ruim 60 jaar ervaring in de beveiliging en hebben contacten met de diverse gemeentes en politie in de regio Zuid-Holland, met als kerngebied Westland e.o.

Doordat bijna alle medewerkers van EW Security uit deze regio komen, staan zij dichtbij de klant, zijn medewerkers en de mogelijke bezoekers.
Hierdoor ervaart u nog de echt Westlandse mentaliteit en betrokkenheid bij de medewerkers van EW Security. Dit komt weer tot uiting in de prettige sfeer die u en uw bezoekers ervaren, tevens versoepelt dit de oplossing van eventueel ontstane problemen.

Al onze medewerkers zijn eerst door ons en Justitie gescreend en hebben van Politie toestemming gekregen om de door u verzochte werkzaamheden te verrichten. Ook zijn wij een door Ecabo gecertificeerd opleidingsbedrijf, waardoor wij de door ons gescreende mensen mogen opleiden met de door EW Security gestelde hoge eisen.

EW Security heeft een door het Ministerie van Justitie goedgekeurde vergunning, geregistreerd onder nummer: ND 1891