Skip to main content

Cameratoezicht

EWatch beveiligingssystemen voor uw gemeente

Wij ontwerpen en implementeren uitgebreide beveiliging voor uw gemeente, magazijnen of werkplaats. Wij beschermen uw eigendom en uw gemeente. Het elektronische beveiligingssysteem (EWatch) van EW Security waarschuwt u niet alleen voor onverwachte inbraken van het gebouw, maar ook voor dreigende natuurlijke elementen, zoals brand, wateroverlast, gaslekkage en andere crisissituaties.

Na akkoord zullen we het beveiligde gebouw verbinden met ons EWatch Center, waar dienstdoende beveiligers de alarmcondities op het gebouw 24/7 bewaken en zo voor uw veiligheid zorgen.

De professioneel geïnstalleerde beveiligingssystemen zorgen niet alleen voor een effectieve beveiliging van het gebouw, maar minimaliseren ook valse alarmen, die onnodig storen en de kosten verhogen van services die samenhangen met het vertrek van interventiegroepen op het gebouw.

Inzicht EWatch voor de gemeente

Voor een maximale uitgebreide beveiliging en een 100% overzicht van wat er in en rondom uw gebouw gebeurt, raden we aansluiting op het EWatch Center aan. Dankzij de gemakkelijke toegang tot online camera-opnames heeft u constant een overzicht van wat er in uw gemeente gebeurt.

Het camerasysteem biedt bescherming tegen inbraak, diefstal, brand of overstromingen. Het voordeel is niet alleen de verificatie van de waarheid van het alarm, maar ook een overzicht van wat er in uw gebouw gebeurt, waartoe u continu online toegang heeft via uw computer of via een applicatie op een mobiele telefoon of tablet.

Voordelen voor uw gemeente

  • De uitgebreide beveiliging van uw gemeente beschermt uw eigendommen tegen diefstal, elementen, maar eventueel onbetrouwbare werknemers
  • Een modern aanwezigheidssysteem bewaakt de aanwezigheid van uw medewerkers
  • We zullen het hele systeem verbinden met uw mobiele telefoon, tablet of computer en ook met de noodlijn
  • Alarmcondities worden geëvalueerd in het EWatch Center
  • Optioneel kan er ook een app geïnstalleerd worden, waardoor u constant overzicht heeft
  • Wij voeren regelmatig onderhoud van het gehele systeem voor u uit

24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar!

Ons toegewijde team is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar om uw gemoedsrust en totale tevredenheid te garanderen.

Neem contact op