Skip to main content

Gastheerschap

EW Security zet zich al jaren in om de beste oplossingen te garanderen in de sector van receptiediensten voor gebruikers ter gelegenheid van grote evenementen, feesten, grote evenementen, vergaderingen, beurzen, shows, muziekconcerten of belangrijke sportevenementen.

De receptiediensten spelen in deze scenario’s een fundamentele rol, omdat ze wegen op het slagen of mislukken van het evenement, aangezien ze het visitekaartje vertegenwoordigen waarmee het organiserende bedrijf zich presenteert aan bezoekers.

Om deze reden is het ons doel om voldoende personeel te bieden om onze klanten een geldige presentatie van hun bedrijfsimago te garanderen en de mogelijkheid om het succes te behalen dat ze verdienen tijdens de duur van het evenement.

De selectie van Steward- en Hostess-medewerkers is het resultaat van een zorgvuldig selectieproces onder een breed scala aan professionals.

Alle gebruikte middelen zijn in het bezit van een voorafgaande opleiding om hen bewust te maken van de missiestrategieën waarin ze worden gebruikt, ze beschikken ook over een hoog relationeel vermogen, probleemoplossend vermogen en met kennis van ten minste één vreemde taal, zoals Engels.

KENMERKEN VAN DE HOSTESS EN STEWARD SERVICE

De bezoekersontvangstservice van EW Security wordt aangepast aan de behoeften, het doel van het evenement en de budgettaire mogelijkheden.

Onze receptiemedewerkers zijn in staat om elk type taak uit te voeren met professionaliteit, competentie en passie, dankzij de ervaring die is opgedaan in het veld en de voortdurende bijscholing en trainingen.

Voor gastheerschap hebben wij Stewards en Hostesses:

  • bij conferenties: tijdens bedrijfsvergaderingen is het personeel verantwoordelijk voor het verwelkomen en ontvangen van gasten, het registreren, assisteren en op verzoek begeleiden van bezoekers bij rondleidingen
  • in hotels: receptiediensten, gastenregistratie en kamerbegeleiding en assistentie tijdens het verblijf
  • op beurzen: tijdens beurzen staan ​​de stewards en hostesses de exposanten continu bij, ook taalkundig
  • in tentoonstellingen en musea: de receptiediensten voor kunsttentoonstellingen zorgen voor de ontvangst van bezoekers, bewaking van de gebieden, distributie van catalogi en controle van toegangsbewijzen
  • voor officiële gelegenheden: die voorzien in de ontvangst van belangrijke gasten (VIP), toegangscontrole tijdens galavonden, beheer en toegangscontrole tijdens liefdadigheidsevenementen of concerten

Neem contact met ons op voor informatie of om vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aan te vragen voor de levering van Steward- of Hostess-medewerkers voor uw receptiediensten.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar!

Ons toegewijde team is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar om uw gemoedsrust en totale tevredenheid te garanderen.

Neem contact op