Skip to main content

Beveiliging privefeest

Evenementen van klein tot groot

Uw evenement wordt zeker een succes, de gasten voelen zich op hun gemak en komen graag terug. Of u nu stads- of sportfestivals, beurzen, congressen, kleinere evenementen zoals privefeesten of concerten organiseert, wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Er zijn regels voor elk succesvol evenement. Ons gekwalificeerd beveiligingspersoneel en het servicepersoneel zorgen ervoor dat deze worden nageleefd. Een goed ingewerkt team, vakkundig geleid door een ervaren operationeel managementteam. Perfecte organisatie en vriendelijkheid, preventie en de-escalatie zijn de succesfactoren waarop we vertrouwen. Samen met en voor onze klanten.

U en de gasten van uw evenement profiteren van een toekomstgerichte organisatie. Vanuit brancheoverschrijdende vaardigheden en ervaring, ook bij het werken met autoriteiten en openbare instellingen.

Ook beschikken wij over beveiligers die hun werkzaamheden verrichten in een 3-delig kostuum. Zij verrichten hun beveiligingswerkzaamheden dan gecombineerd als gastheer of gastvrouw en beveiliger.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar!

Ons toegewijde team is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar om uw gemoedsrust en totale tevredenheid te garanderen.

Neem contact op